Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Romige aspergesoep met bieslook en gerookte zalm

  • klontje boter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 prei (alleen het wit)schoongemaakt en in ringen gesneden
  • 1 grote aardappel, geschild en in plakjes gesneden
  • 2 potten witte asperges (à 330 gram) uitgelekt en in stukken gesneden
  • of groene asperges uit blik
  • 100 milliliter slagroom
  • zout
  • peper
  • klein bosje bieslook, fijngesneden
  • 100 gram gerookte zalm, in reepjes gesneden


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven