Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boeuf bourguignon uit de slowcooker

  • 1 eetlepel kokosolie
  • 400 gram lende- of riblappen, in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels boekweitmeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 25 zilveruitjes, uit een potje
  • 70 gram dobbelsteen spekjes
  • 200 milliliter rode druivensap
  • 175 milliliter runderbouillon
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 theelepel gedroogde tijm of 2 takjes verse tijm
  • 2 laurierblaadjes
  • 125 gram champignons, grof gesneden
  • 100 gram winterwortel in dunne plakjes gesneden
  • flink wat verse peper
  • zout naar smaak


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven