Grieks stoofpotje
- 800 gram doorregen runderlappen
- 4-5 eetlepel kokosolie
- 5 teentjes knoflook, in kleine stukjes
- 1 blik tomatenblokjes
- 250 gram sjalotjes
- 50 milliliter rode druivensap
- 25 milliliter rode wijnazijn
- 0,5-1 afgestreken theelepel kaneel
- ½-1 afgestreken theelepel nootmuskaat
- 2 laurierblaadjes
- 1 mespuntje kruidnagelpoeder
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- vers gemalen zwarte peper
- zout naar smaak
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 50 gram room boter
- 10 gedroogde tomaten op olie, in stukjes gesneden
- scheutje Worcestersaus
- 300 milliliter water
- 1 eetlepel boekweitmeel
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Grieks stoofpotje
- Melding maken