Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rauwe gevulde speculaas cake

  • voor het amandelspijs:
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 100 gram amandelen
  • 2 eetlepel gesmolten kokosolie extra viérge
  • 1 eidooier
  • schraapsel van 1 vanille stokje
  • 5 geweekte dadels
  • stevia druppels, naar smaak
  • voor het speculaas:
  • 150 gram amandelen
  • 150 gram fijn gemalen walnoten
  • 2 eetlepel geraspte kokos
  • 6 geweekte en ontpitte dadels
  • 2 eetlepel honing
  • stevia druppels, naar smaak
  • 1 theelepel gember
  • 3 theelepels speculaas- of koekkruiden
  • 1 theelepel Chinees 5 kruiden poeder
  • beetje zout
  • 2 eetlepel gesmolten kokosolie extra viérge
  • voor de versiering :
  • amandelschaafsel


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven