Rauwe gevulde speculaas cake
- voor het amandelspijs:
- 1 theelepel citroenrasp
- 100 gram amandelen
- 2 eetlepel gesmolten kokosolie extra viérge
- 1 eidooier
- schraapsel van 1 vanille stokje
- 5 geweekte dadels
- stevia druppels, naar smaak
- voor het speculaas:
- 150 gram amandelen
- 150 gram fijn gemalen walnoten
- 2 eetlepel geraspte kokos
- 6 geweekte en ontpitte dadels
- 2 eetlepel honing
- stevia druppels, naar smaak
- 1 theelepel gember
- 3 theelepels speculaas- of koekkruiden
- 1 theelepel Chinees 5 kruiden poeder
- beetje zout
- 2 eetlepel gesmolten kokosolie extra viérge
- voor de versiering :
- amandelschaafsel
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.