Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Limoncellotaart

  • voor de biscuitbodem:
  • 3 eieren
  • 120 gram suiker
  • 85 gram bloem
  • 35 gram maïzena
  • 1 theelepel bakpoeder
  • voor de vulling:
  • 500 gram mascarpone
  • 400 gram slagroom
  • 20 gram poedersuiker
  • 1 potje lemon curd van circa 320 gram
  • circa 14 lange vingers
  • circa 350 centiliter limoncello
  • voor de garnering:
  • 250 gram slagroom
  • 20 gram suikerpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
  • enkele dun gesneden limoenschijfjes


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven