Cheesecake repen met karamel
- Vulling:
- 300 gram roomkaas (kamertemperatuur)
- 1 middelgroot ei (kamertemperatuur)
- 70 gram fijne suiker
- 1 vanillestokje of 1 theel vanille exract
- 20 milliliter Rum (80% Stroh)
- 50 milliliter slagroom
- Karamelsaus:
- 70 gram amandelen (ongeroosterd)
- 20 milliliter water
- 90 milliliter slagroom
- 75 gram suiker
- 1,5 eetlepel golden syrup
- Bodem:
- 220 gram pepernoten (of speculaas)
- 55 gram roomboter, gesmolten
- Materialen:
- bakvorm of ovenschaal van ca 24 x 15 cm
- mixer
- bakpapier
- keukenmachine
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Cheesecake repen met karamel
- Melding maken