Dendeng Blado
- 1 kilo bieflappen in dunne reepjes
- 4 eetlepel lichte sojasaus
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel ketoembar
- 5 eetlepel ketjap manis
- 6 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 stuks ui in dunne schijfjes
- 5 centimeter fijngesneden gember
- 5 centimeter laos in stukken
- 1 centimeter trassi
- 3 eetlepel asemwater
- 1 eetlepel lichte sojasaus
- 4 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel ketoembar
- 1 eetlepel suiker
- 2 stuks lomboks in ringetjes
- plantaardige olie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dendeng blado
- Melding maken