Shepherd's Pie
- voor het vleesmengsel:
- 675 gram lamsgehakt (ev. rundergehakt, maar dan heet het Cottage Pie)
- 1 grote ui, gesnipperd
- 20 gram braadboter of braadvet
- 3 centiliter olijfolie
- 1 theelepel bloem
- 2 laurierbladen
- 2 takjes verse tijm of 1 eetlepel gedroogde tijm
- 1 gesneden ansjovisje
- 1 blik van circa 400 gram tomatenstukjes
- 450 milliliter lamsfond
- 2 theelepels worcestersaus
- zwarte peper uit de molen en zout naar smaak
- voor de aardappelpuree:
- 675 gram aardappelen
- 100 milliliter slagroom
- 25 gram roomboter
- 2 eidooiers
- eventueel een scheutje volle melk
- zwarte peper uit de molen en zout naar smaak.
- 150 gram Parmezaanse kaas, geraspt of oud-belegen Goudse kaas, gemalen.
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Shepherd's pie
- Melding maken