Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pastasalade met zalm en rucola

  • 250-300 gram farfalle (vlindermacaroni)
  • 1 bouillonblokje
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • 150 -200 gram diepvrieserwtjes
  • 100 gram gedroogde tomaten op olie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 15 gram verse basilicum
  • 1 bosje peterselie
  • wat olijfolie extra vierge
  • 8 zwarte olijven (zonder pit)
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • 2-3 eetlepels pijnboompitten
  • flinke hand rucola
  • circa 200 gram gerookte zalm in kleine blokjes


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven