Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Amandeltaart met appelcrumble

  • Voor de bodem:
  • 100 gram bloem
  • 40 g poedersuiker
  • 15 g amandelmeel
  • snuf zout
  • 60 g koude boter in stukjes
  • 1 ei geklutst
  • Voor de vulling:
  • Creme:
  • 25 g boter op kamertemperatuur
  • 25 g suiker
  • 25 g amandelmeel
  • half ei geklutst
  • halve theelepel kaneel
  • Crumble:
  • 50 g koude boter in blokjes
  • 50 g bloem
  • 50 g amandelmeel
  • 50 g kristalsuiker
  • Topping:
  • 250 g appel geschild en in blokjes
  • 1 eetlepel rietsuiker
  • halve theelepel kaneel
  • amandelschaafsel


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven