Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zalm in roomsaus met champignons

  • 400 gram verse zalm of 2 pakjes uit de diepvries
  • 1 banaan
  • 1 sjalot, heel fijn gesnippert
  • 1 lente uitje in fijne ringetjes (ook het groen)
  • wat blad van de venkelknol fijngeknipt
  • ½ bakje champignons in tweeën en dan in plakjes
  • bakje met 100 gram roze garnaaltjes
  • pakje kookroom
  • ½ liter visbouillon
  • wat verse of gedroogde selderij
  • zout en peper naar smaak


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven