Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Flensjestaart met een mascarpone van frambozen en pistache

  • 100 gram bloem
  • 3 eetlepels suiker
  • snufje zout
  • 1 ei
  • 2,5 deciliter melk
  • 40 gram boter
  • 3 blaadjes gelatine
  • 5 eetlepels gepelde pistachenoten
  • 2 deciliter slagroom
  • Merg van 0,5 vanillestokje (of 1 zakje vanillesuiker)
  • 80 gram suiker
  • 2,5 deciliter mascarpone
  • 150 gram frambozen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven