Provençaalse tomatensoep
- 1 kilo rijpe tomaten
- 2 (zoete) uien, gesnipperd
- 3 worteltjes, in dunne plakjes
- 1 stengel bleekselderij
- 1 grote teen knoflook, gehakt
- brede reep sinaasappelschil, zonder het wit, in piepkleine blokjes
- 1 takje verse tijm
- draai uit de molen van gedroogde chilipepers
- 0,25 theelepel venkelzaadjes
- 1 laurierblaadje
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 liter water
- zout naar smaak
- plukje saffraandraadjes
- 1 theelepel suiker
- handje kleine pasta
- 2 eetlepels peterselie, gehakt
- 4 eetlepels verse basilicum, in reepjes
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.