Gehaktballetjestajine met aardappelen en doperwten
- voor de balletjes:
- 400 gram rundergehakt
- 1 eetlepel fijngehakte verse koriander
- 1 dessertlepel komijnpoeder
- 1 dessertlepel paprikapoeder
- zwarte peper en zout naar smaak
- voor de saus:
- 3 tomaten
- 250 gram doperwten
- 4 geschilde en in parten gesneden aardappelen
- 1 ui
- 1 gehakte teen knoflook
- 1 eetlepel fijngehakte verse koriander
- 1 dessertlepel komijnpoeder
- 1 dessertlepel paprikapoeder
- 0,5 dessertlepel gemberpoeder
- 6 eetlepels olijfolie
- zwarte peper en zout naar smaak
- 300 milliliter water
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.