Soto Ajam
- 3 teentjes knoflook, geperst
- 3 gesnipperde sjalotten
- 1 stukje trassi van 2 x 2 cm.
- 1 eetlepel gemalen korianderzaad (ketoembar)
- 1 liter kippenbouillon van tabletten
- 10 cm. gemberwortel, in dunne plakjes (Toko)
- 2 stengels citroengras, gekneusd (Toko)
- 4 citroenblaadjes (djeroek peroet) (Toko)
- 2 vastkokende aardappelen, in blokjes
- 1 dunne prei, in ringen
- 200 gram witte of Chinese kool, in dunne reepjes
- 250 gram kipfilet, in dunne reepjes gesneden
- 2 hardgekookte eieren
- 2 eetlepels gehakte bieslook
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Soto ajam
- Melding maken