Varkensvlees in zoetzure Kantonese saus
- voor het beslag:
- 100 gram bloem
- 4 eetlepels maïzena
- 1,5 theelepel bakpoeder
- mespunt zout
- 1 eetlepel arachideolie
- water
- 3 centiliter arachideolie
- 500 gram varkensfilet (alternatief: rundvleesfilet of kipfilet)
- 1 ui
- 1 groene paprika
- 1 blikje ananas van 250 gram
- voor de saus:
- 2 eetlepels maïzena
- 100 gram lichtbruine basterdsuiker
- mespunt zout
- 1 deciliter ciderazijn
- 1 teentje knoflook
- 1 stukje verse gemberwortel
- 6 eetlepels tomatenketchup
- 10 centiliter ananassap
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.