Zeebaars al Donostia con patatas
- voor de aardappelen:
- 500 gram dunne aardappelschijfjes
- 1 ui, in ringen gesneden
- 2 gehakte teentjes knoflook
- ca. 50 milliliter witte droge wijn
- ca. 100 milliliter olijfolie
- zeezout naar smaak
- voor de zeebaars:
- 2 zeebaarsen van ca. 500 gram per stuk. Laat door de visboer z'n maag er uit halen, maar laat de kop eraan zitten. Zonder kop wordt de vis nl. erg droog.
- ca. 50 milliliter olijfolie
- zeezout naar smaak
- voor de saus over de zeebaars:
- 250 milliliter oloijfolie
- 5 in dunne schijfjes gesneden knoflook
- 1 in reepjes gesneden rode peper (de zaaitjes er uit halen)
- scheutje rode wijnazijn
- snufje zeezout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.