Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appelkruimelplaatkoek

  • voor het deeg:
  • 200 gram boter op kamertemperatuur
  • 200 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • mespunt zout
  • 4 eieren
  • 400 gram zelfrijzend bakmeel
  • voor de vulling:
  • 1,5 kg goudreinetten
  • 1 eetlepel citroensap
  • 400 gram rozijnen
  • voor het kruimeldeeg
  • 200 gram harde boter
  • 200 gram suiker
  • 275 gram bloem
  • mespunt zout
  • 1,5 theelepel kaneel


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven