Pasta con salsa di sarde
- 400 gram pasta naar keuze: bucatini, pipe rigate, maccheroni
- 500 gram verse sardientjes
- 5 centiliter olijfolie
- 1 halve venkelknol met het groen
- 2 deciliter witte wijn
- water
- 1 half visbouillonblokje
- 2 ansjovisfilets
- 2 fijngehakte sjalotjes
- 2 teentjes gesnipperde knoflook
- 1 eetlepel strattu (supergeconcentreerd distillaat van tomaten)
- óf 2 eetlepels tomatenpuree
- 50 gram krenten of rozijnen
- 50 gram pijnboompitten
- 1 halve theelepel saffraan of koenjit
- 1 eetlepel gehakte verse basilicumblaadjes
- 1 theelepel oregano
- zout
- Voor de mollica:
- 2 centiliter olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 2 sneetjes oud brood
- snuifje zout
- versgemalen zwarte peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.