Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

'n Kwestie van smaak

Lees de column van HildeOver smaak valt niet te twisten,

smaakvol







smakeloos







onsmakelijk















nou, eet smakelijk.















Door de zure appel heen bijten.







2 Een bittere pil slikken.







3 Iets voor zoete koek slikken.







4 Een nare smaak in de mond krijgen van iets.







5 Dat valt in de smaak.







6 Heb je het ooit zo zout gegeten?







7 Nu ben je zuur.







8 Dat is bittere noodzaak.







9 Het is een pittige opdracht.







10 Wat een flauwe grap.

Bekijk ook

De reuzenomelet van Mère Poulard
Geïnspireerd door de culinaire hoogstandjes die ik afgelopen week in Frankrijk voorbij heb zien komen, besloot ik mij deze zondag te wagen aan een lokale specialiteit. Niet de van varkensdarm, -maag en hart gefabriceerde andouilles (worstjes), maar de omelet van 'Mère Poulard' leek mij wel een smakelijke uitdaging.

Reageren

  • Naam
  • Email
  • Mijn reactie
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven