Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Opleggen van augurken recept
Opleggen van augurken recept

Opleggen van augurken


Ingrediënten


20

Bereidingswijze


Neem de augurken, breng ondertussen de liter water samen met het zout en giet het kokend water op de augurken en laat ze een ganse nacht weken in de pot zonder deksel. Op deze manier geven de augurken het vuil af en wordt de pel van de augurken zacht en kunnen ze achteraf beter de toegevoegde smaken opnemen. De volgende dag: de augurken afspoelen onder koud water. Neem een kookpot en kook daar volgende ingredienten in: De witte wijnazijn, de witte wijn, 1,5 deciliter water, de suiker, chili peper en de PH peperbolletjes, 2 kruidnagels, mosterzaad. Laat alle smaken die je wenst toe te voegen gedurende 10 min. meekoken. Vul een bokaal met augurken en giet het kokende mengsel over de augurken, sluit de bokaal af en zet op zijn kop. Na 15 dagen zijn de augurken eetbaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit opleggen van augurken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven