Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappel special


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eerst moet je 4 aardappelen schillen en dan in dunne plakjes horizontaal snijden.
Als je de aardappel geschild hebt, moet je een grote bord die tegen warmte kan insmeren met een beetje boter.
Dan moet je de aardappel die je gesneden had op het bord leggen naast elkaar. Als je dat gedaan hebt, moet je een beetje zout er op strooien. En dan stukjes kaas op elk aardappel leggen. Als je dat gedaan hebt moet je chaatmasala er op strooien.

Zo moet je 3 lagen op elkaar herhalen.

Als je dat gedaan hebt, moet je het in 9 minuten de magnetron stoppen op normaal vermogen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel special recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven