Aardappel gevuld met kaas, tomaat en mager spek
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Kook de schoongeboende in schil in ca. 20 min.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Laat de enigszinds afkoelen.
- Snijd ze voorzichtig doormidden en hol ze uit.
- Stamp de aardappel pulp fijn met , klontje en bijna alle .
- Spuit het aardappelmengsel zo in het schillenbakje dat er in het midden een kuiltje overblijft, strooi er de rest van de over.
- Maak van de helft van het 12 kleine rolletjes en zet deze vast met cocktail prikkers.
- Zet ze met de op een ingevet bakblik.
- Zet ze in oven ca. 40 min.
- Fruit de uiringen met de in smalle reepjes gesneden rest van het .
- Doe er de in plakken gesneden tomaat in, de worcestershiresaus en de bij en laat gaar sudderen.
- Vul er de aardappelbakjes mee en garneer met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde aardappel met stukjes spek41u30m
-
Recept
Aardappelkroketten met Italiaanse kaas en spek410m
-
Recept
Tomaat in de oven gevuld met groenten en een ei440m
-
Recept
Gevuld ei met kaas en tonijn435m
-
Recept
Raita met tomaat (yoghurt met tomaat)42u45m
-
Recept
Gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 275 kcal | 13% | 1100 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |