Kofta met aardappel
- Herkomst Egypte
- Categorie Bijgerechten
- Kofta recepten
- Bereiden
- Kookboek van estherdanielle
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
- Appelboor
Bereidingswijze
- In pan smelten, ui glazig fruiten en knoflook even mee bakken.
- Hierdoor de gehakt, , , , en roeren en koken tot het gaar is.
- Als laatste de erdoor en nog heel even laten doorkoken.
- met appelboor uithollen en bijna gaar koken.
- De aardappelrasp met een beetje op de bodem van een ingevette ovenschaal doen.
- De vullen met de gekookte kofta en op de aardappelrasp leggen.
- Hierover wat spuiten en de opgeloste erop schenken.
- In de oven ca 180 graden C, ongeveer 45 minuten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aardappel gevuld met pittige rundergehakt450m
-
Recept
Aardappel - makreelslaatje met mosterdsaus440m
-
Recept
Frikadel ajam (gefrituurde kippengehakt met aardappel koekjes)430m
-
Recept
Viskoekjes van tonijn en aardappel41u10m
-
Recept
Met kerstomatenragout gevulde aardappel41u30m
-
Recept
Aardappel Rosti425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 54 kcal | 2% | 216 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |