Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelbavarois recept
Appelbavarois recept

Appelbavarois


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe driekwart van de appels in de sapcentrifuge en laat het verkregen appelsap inkoken tot de helft. (Of pocheer de appels 5 minuten in 5 deciliter water. Pureer met de mengbeker en kook in tot 3,5 deciliter). Week de gelatineblaadjes en los deze op in het appelsap. Laat dit afkoelen tot kamertemperatuur. Klop de slagroom en suiker halfstijf en spatel dit door het lobbige appelsap. Breng op smaak met kaneel en gembersap. Laat de massa opstijven in een spuitzak. Snijd de overige appels overlangs doormidden en hol beide helften uit met een grapefruitmesje. Spuit een toef van de appelbavarois op de onderste helft van de appels zet de bovenste helft erop. Garneer met plakjes appel.

Allergenen Informatie

Voor dit appelbavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven