Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergines met tomaat recept
Aubergines met tomaat recept

Aubergines met tomaat


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de aubergines, dep ze droog, snijd ze in de lengte doormidden en maak kleine sneetjes in het vruchtvlees. Doe er zout en peper op en besprenkel ze met een beetje olie. Leg de halve aubergines met het vruchtvlees naar beneden op een bakplaat en laat ze 30 minuten in de op 180 graden C. voorverwarmde oven bakken. Was ondertussen de tomaten, verwijder de zaadjes en maak er kleine blokjes van. Doe de blokjes in een schaal en breng ze op smaak met een flinke hoeveelheid fijngehakte kruiden, 1 eetlepel balsamicoazijn, een beetje olijfolie, zout en peper. Laat dit intrekken tot het moment van opdienen. Als de aubergines gaar zijn, haal ze dan uit de oven en plaats ze op een serveerschaal. Garneer ze met de aangemaakte tomaten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergines met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven