Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bebek Percik (pittig gemarineerde geroosterde eend) recept
Bebek Percik (pittig gemarineerde geroosterde eend) recept

Bebek Percik (pittig gemarineerde geroosterde eend)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snijd deze in stukjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Schil de gemberwortel en rasp deze.
Schil de serehstengel en snijd deze in kleine stukjes.
Maak de lomboks schoon en snijd deze in stukjes.
Wrijf alle ingrediŽnten voor de boemboe tot een egale massa.
Snijd de eend in stukken.
Meng de asem met het water.
Meng de boemboe met het asemwater en de santen asli.
Marineer hiermee de eend voor tenminste 6 uur.
Rooster vervolgens de eend langzaam ongeveer 60 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bebek percik (pittig gemarineerde geroosterde eend) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven