Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cantharellen ragout recept
Cantharellen ragout recept

Cantharellen ragout


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Cantharellen schoonborstelen en in niet te kleine stukjes snijden. Fruit de cantharellen in de olie. Voeg citroensap toe en laat 4 minuten zachtjes sudderen. Doe de bloem erbij en voeg al roerend de bouillon en de wijn toe, zodat een ragout ontstaat. Breng op smaak met peper en zout. Haal van het vuur af en roer er de zure room door. Strooi de peterselie over de ragout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cantharellen ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Cantharellen ragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies

  • Heerlijk recept maar Sipke heeft helemaal gelijk. Het eten is te zuur. Dit gaat ten koste van de smaak van de cantharellen. Volgende keer maken wij het zonder "zuurtjes" : 1,6 dl paddenstoelenbouil... Lees reactie
    Karin Kroes gaf dit recept op 8 oktober 2015 3 uit 5 sterren
  • Zeer goed!
    E Sisselaar gaf dit recept op 10 januari 2015 5 uit 5 sterren
  • Het recept is erg simpel, ik raad wel flink wat minder citroensap aan! Het was wat zonde van de heerlijke smaak van chantarellen. Thanks anyway, want uiteindelijk wel een goede maaltijd gehad :)
    Sipke gaf dit recept op 12 oktober 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven