Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frikadel bakar (aardappel gehaktbrood) recept
Frikadel bakar (aardappel gehaktbrood) recept

Frikadel bakar (aardappel gehaktbrood)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar en prak deze fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Hak de augurken fijn.
Hak de koriander zeer fijn.
Meng het gehakt, aardappel, ui, augurken, mosterd, leverpastei en het ei. Peper, zout, koriander en ketjap goed door elkaar.
Doe het geheel in een bakblik en zet het in de oven van 180 ░C voor de duur van 1,5 Ó 2 uur laten garen.
Snij voor het serveren in plakken.
Serveer met rijst en bijvoorbeeld boontjes en atjar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frikadel bakar (aardappel gehaktbrood) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven