Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garam masala recept
Garam masala recept

Garam masala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster alles al roerend ▒ 2 minuten in een droge koekenpan en maal het fijn in een blender of koffiemolen.
Of gebruik alle kruiden in poedervorm.
Door te spelen met de ingrediŰnten kunt u de smaak van de garam masala wisselen: het mengsel wordt geler met kurkuma of saffraan.
Met gedroogde rode pepertjes wordt het scherper.
Door de garam masala smeu´g te maken met olie krijgt u 'currypasta's'.
Het kruidenmengsel is dan ook als marinade te gebruiken voor vlees of kip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garam masala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven