Gevulde uien

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Water aan de kook, (ongepeld) koken gedurende ongeveer 15 minuten, dan de schil verwijderen.
  3. Gaat nu heel makkelijk!
  4. Bereidingswijze:
  5. licht uithollen, bovenaan cirkel uitsnijden, naar beneden toe in een kegeltje, gaat erg makkelijk.
  6. Wikkel de uitgeholde in een plakje en prik de vast met takjes rozemarijn.
  7. Zet ze in een ingevette ovenschaal.
  8. Uitgesneden kegeltjes ui in stukjes hakken.
  9. verwarmen, in erin, even aanstoven, dan rozemarijn naar smaak fijnhakken en erbij doen.
  10. Kaas erboven raspen en mengen, eventueel beetje kruiden met Mengsel beetje laten koelen, dan vullen en in ovenschaal zetten.
  11. Nogmaals kaas erover, op het moment van gebruik tien minuten opwarmen in hete oven op 200 graden C.
  12. Geweldig lekker!
  13. Bij elk vlees-, vis- of gevogeltegerecht.
  14. Serveertips:
  15. Zo in de schaal, maakt een geweldige indruk.
25
25
25

Variaties op Gevulde uien

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde uien
VariatieAantalGang
Gevulde uien3Herfst
Gevulde uien op de BBQ1BBQ
Gevulde uien op z'n Spaans1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bacon en zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
184 kcal
9%736 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde uien