Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gnocchi met pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken.
Kook ze in water met zout in 25 minuten gaar.
Giet ze af en laat ze afgedekt 10 minuten uitdampen.
Stamp ze fijn.
Doe de basilicum, pijnboompitten en knoflook in de keukenmachine en maal 10 seconden.
Roer er 50 gram kaas en olie door.
Meng de bloem, zout, 100 gram kaas, eidooiers en de helft van het eiwit door de aardappelpuree.
Bestuif het werkblad en handen met bloem.
Schep het aardappelmengsel op het werkblad.
Kneed het in 2 min tot een samenhangend deeg.
Verdeel het in 4 stukken.
Rol uit tot rolletjes van 1 centimeter dik.
Snijd het in stukjes van 2 centimeter.
Duw met de tanden van een vork aan 1 kant van de gnocchi een ribbelpatroon.
Breng een pan water met zout aan de kook.
Kook de gnocchi in 4 porties 2 minuten.
Schep de pesto en tomaten door de gnocchi.
Bestrooi met de rest van de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gnocchi met pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven