Gnocchi met pesto
- Herkomst Italie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jodiaanstoot
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de en snij ze in gelijke stukken.
Kook ze in water met in 25 minuten gaar.
Giet ze af en laat ze afgedekt 10 minuten uitdampen.
Stamp ze fijn.
Doe de basilicum, en in de keukenmachine en maal 10 seconden.
Roer er 50 gram kaas en olie door.
Meng de , , 100 gram kaas, eidooiers en de helft van het eiwit door de aardappelpuree.
Bestuif het werkblad en handen met .
Schep het aardappelmengsel op het werkblad.
Kneed het in 2 min tot een samenhangend deeg.
Verdeel het in 4 stukken.
Rol uit tot rolletjes van 1½ centimeter dik.
Snijd het in stukjes van 2 centimeter.
Duw met de tanden van een vork aan 1 kant van de gnocchi een ribbelpatroon.
Breng een pan water met aan de kook.
Kook de gnocchi in 4 porties 2 minuten.
Schep de pesto en tomaten door de gnocchi.
Bestrooi met de rest van de kaas.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pesto alla Genovese410m
-
Recept
Gnocchi di patate450m
-
Recept
Basilicumsaus, huisgemaakte pesto420m
-
Recept
De echte pesto410m
-
Recept
Pesto Genovese410m
-
Recept
Pesto van radijsblad415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 727 kcal | 36% | 2908 kcal |
Vetten | 21 g. | 31% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 48 g. | 18% | 192 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |