Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart (quiche Lorraine) recept
Hartige taart (quiche Lorraine) recept

Hartige taart (quiche Lorraine)


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Bladerdeeg in de vorm doen en gaatjes prikken met een vork. In 15 minuten bruin bakken in de oven op 180 graden C. Spek bakken in de boter en olijfolie. Prei, ui, ham en knoflook vijf minuten laten stoven. Op smaak brengen met zout en peper en laten afkoelen (anders gaan de eierdooiers klonteren). Eierdooiers mengen met de room en dat toevoegen aan het preimengsel. Dan de kaas erdoorheen scheppen. De vulling op de taartbodem verspreiden en een half uurtje in de oven afbakken. (170 graden C.) Koud ook goed te eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart (quiche lorraine) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hartige taart (quiche Lorraine) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Als ik bladerdeeg in de oven stop, word het wel een paar cm dik en is de vorm dus vol. Anderen raden aan of het bladerdeeg met droge erwten o.i.d. naar beneden te drukken, of het bladerdeeeg niet voor... Lees reactie
    Batteries4ever gaf dit recept op 12 januari 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven