Hartige taart (quiche Lorraine)
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Bijgerechten
- Quiche lorraine recepten
- Bereiden
- Kookboek van chefkokfred
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- in de vorm doen en gaatjes prikken met een vork.
- In 15 minuten bruin bakken in de oven op 180 graden C.
- Spek bakken in de en .
- , ui, en vijf minuten laten stoven.
- Op smaak brengen met en en laten afkoelen (anders gaan de klonteren).
- mengen met de room en dat toevoegen aan het preimengsel.
- Dan de erdoorheen scheppen.
- De vulling op de taartbodem verspreiden en een half uurtje in de oven afbakken. (170 graden C.) Koud ook goed te eten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, kaas, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom, kaas, boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Hartige taart (quiche Lorraine) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 374 kcal | 18% | 1496 kcal |
Vetten | 20 g. | 28% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |