Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indonesische gehaktballetjes recept
Indonesische gehaktballetjes recept

Indonesische gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed in een kom het gehakt, knoflook, ui, kokos, paneermeel en ei door elkaar en breng het het gehaktmengsel op smaak met peper en zout.
Draai 40 kleine balletjes van het gehaktmengsel.
Bekleed en bord met keukenpapier. Verhit in een frituurpan de olie tot 180 graden.
Roer ondertussen in een kom de halvanaise, ketjap en lenteuitjes tot een romige saus en breng deze op smaak met peper en zout.
Frituur de gehaktballetjes met 8 tegelijk goudbruin en gaar. Laat de balletjes uitlekken op het keukenpapier en bak op deze wijze ook de andere gehaktballetjes.
Serveer de saus er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indonesische gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven