Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons en paprika
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Gehaktbal recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Klop de in een kommetje los.
- Verwijder de zaadjes van de en snijd hem in blokjes.
- Pel de en hak hem fijn.
- Doe het gehakt met , kaas, oregano, en in een kom en meng alles goed door elkaar.
- Maak 16 balletjes van het gehaktmengsel.
- Verhit de in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in 10 minuten bruin en gaar.
- Neem de balletjes uit de pan en houd ze apart.
- Voeg de paprikablokjes en toe aan het achter gebleven bakvet en pers de knoflook er boven uit.
- Fruit het paprikamengsel 5 minuten.
- Voeg de toe en bak ze 5 minuten mee.
- Voeg de pastasaus toe en warm het geheel goed door.
- Schep de gehaktballetjes terug in de saus en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Serveer de gehaktballetjes in tomatensaus met spaghetti.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Italiaanse gehaktballetjes met gegrilde paprika420m
-
Recept
Saté jamur goreng renyah (saté van champignons in een jasje)430m
-
Recept
Gegratineerde bloemkool met champignons435m
-
Recept
Gevulde paprika met spinazie walnotenpesto440m
-
Recept
Paprika tomatensaus440m
-
Recept
Gehaktballetjes met spinazie en kikkererwten445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- paneermeel en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 656 kcal | 32% | 2624 kcal |
Vetten | 33 g. | 48% | 132 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |