Kipsate
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Kipsate recepten
- Bereiden
- Kookboek van spikeysmum
- 1 reviews
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Doe de voor de marinade de ingredieenten in een kom en roer deze goed door.
- Snij dan de in niet te kleine stukken en voeg deze toe.
- Laat dit minsten een uur staan.
- Rijg dan de sate aan de stokjes (drie per stokje ongeveer).
- Je kunt ze bakken in een droge koekenpan (er zit genoeg aan de sate)of op een grillpan, de barbeque (dan kun je beter metalen stokjes gebruiken) of onder de grill in je oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kipsate420m
-
Recept
kipsaté410m
Variaties op kipsate
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kipsaté | 5 | BBQ |
Kipsate met lekker korstje | 1 | Gevogelte |
Ingepakte kipsate | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal oelek
- sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
- zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
kipsate heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 202 kcal | 10% | 808 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 6% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 8% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |