Allergie informatie: Koriander salsa
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 8 sjalotjes, in plakjes
- 1 á 2 rode chilipepers, zonder zaad, fijngesneden
- 100 gram verse korianderblaadjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 4 eetlepels limoensap
- 1 theelepel oregano
- versgemalen, zwarte peper
- zout
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Basmatirijst
Met basmatirijst en koriande uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - 34533 - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Koriander salsa
- Allergieen informatie