Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwarteleitjes in kruidige pindasaus recept
Kwarteleitjes in kruidige pindasaus recept

Kwarteleitjes in kruidige pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de sjalot circa 5 minuten in de hete olie. Temper het vuur en voeg de pindakaas, kokosmelk, gember, suiker, sojasaus, zout, limoensap en sambal en de knoflook toe. Breng aan de kook en laat ze zachtjes pruttelen tot een mooie saus (niet te dik). Breng de eitjes met koud water aan de kook en laat ze ongeveer 2 minuten koken. Spoel de eitjes koud een pel ze. Bak ze in 2 eetlepels olie goudgeel. Leg ze in de pindasaus.

Serveersuggesties

Kan ook met kippeneieren worden gemaakt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kwarteleitjes in kruidige pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven