Allergie informatie: Lente-salade
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram sperziebonen, beetgaar gekookt
- 1 lente-ui, kleingesneden
- 0,5 bosje peterselie, fijngehakt
- 0,5 bosje basilicum, in reepjes gesneden
- 2 tomaten, in plakjes gesneden
- 100 gram Parmezaanse kaas, in krullen, met de kaasschaaf
- 1 eetlepel olijfolie
- 0,5 eetlepel balsamicoazijn
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Sellerie/notensalade
Met selleriesalade, bleekselderij en studentenhaver uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - alyk - Simpele knoflooksaus
Met knoflook, halvanaise en saladedressing met lente-uitjes uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - Romantikraal - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Lente-salade
- Allergieen informatie