Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pan aardappelen recept
Pan aardappelen recept

Pan aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de geschilde aardappelen fijn (max 2 mm) (schijfjes, makkelijk en snel met de mandoline). Was de schijfjes en laat ze uit druppen. Snipper de lenteuitjes (met een deel van het groen) samen met de look en de hesp. Meng dit met de parmezaanse kaas, wat peper en nootmuskaat. Olie een pannetje en leg er een laag aardappelschijfjes in, dan wat van het ui-hesp mengsel, weer een laagje aardappel en zo verder, eindigen met aardappel. Zet een deksel op de pan. Zet op een zacht vuurtje voor 20 min. (tot je ziet dat ook de bovenste schijfjes zo goed als gaar zijn) . Nadien draai je de aardappeltaart om (met behulp van het deksel en een bord) en laat je nog 10 minuutjes op het vuur staan. Klaar je kan zelf naar eigen smaak andere dingetjes er tussen snipperen (champignon, gedroogde tomaat, paprika, etc)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pan aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven