Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peperonata (paprika salade) recept
Peperonata (paprika salade) recept

Peperonata (paprika salade)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je snijdt de paprika door de helft en doet ze in een bak in de oven, laat ze daar best lang totdat ze donker beginnen te worden en je ze begint te ruiken. Dan trek je van alle paprika's de vel eraf net als op de foto te zien is, dan snijdt je ze en doe je de pitjes ook weg. Snijdt ze allemaal klein, doe in een schaal en doe er olijfolie, azijn, balsamico, zout, fijn gesneden knoflook en wat muntblaadjes bij! Eet smakelijk! Je frisse peperonata is klaar!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peperonata (paprika salade) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven