Gegrilde paprika salade
- Herkomst Italie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van SachaIT
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Zet de oven aan op de gril stand.
Leg alle 's op bakpapier in een ovenschaal en zet in de oven.
Draai de 's wanneer deze zwart beginnen te worden.
Wanneer de 's aan alle kanten goed gegrild zijn haal je de schaal uit de oven .
Doe de 's in een plastic zak of dek de ovenschaal af met plastic zodat de 's kunnen 'zweten'.
Na ongeveer 13 minuten kun je de 's uit de zak halen en ontvellen. - Probeer wat sappen zonder zaadjes in een schaal op te vangen.
- Zorg ervoor dat alle vellen goed verwijderd zijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd lange slierten van ongeveer een cm breed.
Doe alle slierten in een kom en doe de erbij. - Voeg 2 eetlepels toe en naar smaak.
- Voeg toe, totdat de bijna volledig onder de olie staat.
Alles goed husselen. - Blijf proeven om te bepalen of er nog toegevoegd moet worden.
Zet de schaal voor het serveren in de koelkast. - Koud smaakt het het lekkerste.
Je kunt het serveren met afbreek brood of boeren brood. - Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde paprika met spinazie walnotenpesto440m
-
Recept
Salade van gegrilde courgette en aubergine410m
-
Recept
Italiaanse gehaktballetjes met gegrilde paprika420m
-
Recept
Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons en paprika440m
-
Recept
Gesmoorde paprika450m
-
Recept
Salade van kip met paprika, mais en pastaschelpjes425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 70 kcal | 3% | 280 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |