Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng oedang peteh (licht gekruide garnalen met petehbonen) recept
Sambal goreng oedang peteh (licht gekruide garnalen met petehbonen) recept

Sambal goreng oedang peteh (licht gekruide garnalen met petehbonen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verhit de olie in de wok en fruit de uien en knoflook aan tot deze begint te kleuren.
Voeg de boemboe’s toe en fruit die mee.
Los de assem op in water en voeg dit erbij.
Laat het blokje santen smelten.
Halveer de peteh bonen en voeg deze met de garnalen erbij.
Laat het geheel ongeveer een kwartiertje sudderen, totdat het water iets is verdampt.
Verwijder voor het opdienen de blaadjes, sereh en laos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng oedang peteh (licht gekruide garnalen met petehbonen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven