Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse tortilla recept
Spaanse tortilla recept

Spaanse tortilla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappelen in plakken van een halve centimeter dikte.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes 1 5 minuten.
Klop intussen de eieren 5 minuten lang los met een mixer.
Voeg 1 uitgeperst teentje knoflook en wat peper en zout toe aan het eimengsel.
Schenk het eimengsel over de aardappelen.
Doe een deksel op de pan en laat het gerecht 10 minuten op een laag vuur gaar bakken. (Keer hem halverwege!)
Snijd de tortilla in punten.

Lekker bij tapas.
Smaakt warm Ún koud.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse tortilla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven