Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenconfiture recept
Tomatenconfiture recept

Tomatenconfiture


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tomaten wassen en inkepen 1 min. in kokend water laten om daarna de schil te verwijderen. Grote tomaten in vieren snijden anderen halveren. In een pan met dikke bodem de tomaten, suiker, het kaneelstokje en de citroenschil aan de kook brengen. Voeg wat zout en peter toe en laat de tomaten onafgedekt ca 40 minuten zachtjes laten doorkoken. Het kaneelstokje en de citroenschil verwijderen. Schep de tomatenconfiture warm in de jampotten en sluit de potten goed af. Zet ze omgekeerd op een koele plaats. Deze verrassende confiture smaakt heerlijk op warme toast of bij een pittige (geiten) kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit tomatenconfiture recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven