Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerensandwich recept
Boerensandwich recept

Boerensandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


De haringen snijden in reepjes van 3 cm. Men de mosterd door de zuivelspread. Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Neem 8 dikke sneden van het brood en bestrijk deze met de mosterdspread. Leg op 4 borden een snee brood, radijsjes er over verdelen en de reepjes haring. Strooi de bieslook ervoer en dek af meet de laatste sneden brood. Wel met de gesmeerde kan naar beneden. Tip: mosterd kunt u vervangen door mierikswortel. (potje) Bieslook kunt u vervangen door dille. Variatietip: om het geheel nog anders te maken serveer je er een kop vissoep bij.

Allergenen Informatie

Voor dit boerensandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven