Kaasbrood

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Bakplaat
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Doe de , de en de lauwwarme in een keukenmachine en mengen met de kneedhaken.
  2. Doe de in plukjes erbij.
  3. Dan de bloem er schepje voor schepje toevoegen, vervolgens de broodverbeteraar, daarna de geraspte en tot slot het .
  4. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
  5. Gebruik alleen de ring van een springvorm en zet die op de bakplaat.
  6. Leg de soepele bal deeg op de bakplaat in de ring.
  7. Laat het deeg rijzen op 50 graden gedurende 1 uur.
  8. Bak het brood daarna af op 200 graden C.
  9. gedurende 40 tot 45 minuten.
  10. Warm serveren.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Kaasbrood

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kaasbrood
VariatieAantalGang
Kaasbroodjes2Snacks
Griekse kaasbroodje1Hapjes
Tomatensoep met kaasbroodjes1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tarwebloem
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Kaasbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies
RESET

Ze waren lekker. Ze waren in een uur al op.
Julia 17 december 2013
Hey lekkere recepten zeg! ik las je reactie op die gehaktbroodjes van mij je zei dat er veel gist in is volgens het recept... bedankt voor je reactie k heb ze een keer gemaakt met recept van een sit... Lees reactie
lilly_italia 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
650 kcal
32%2600 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
93 g.
35%372 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaasbrood