Gevulde kaasbroodjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van emmyg
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak het deeg volgens de verpakking.
Laat dit rijzen terwijl je de rest klaarzet.
Snij de in plakjes en de in stukjes.
Bak de lekker knapperig. - Zet deze appart en gebruik een beetje van het vet om de te bakken.
- Bak daarna de taugé.
Laat ondertussen de uitlekken.
Rasp daarna de .
Verwarm nu de oven op 220 graden(een hetelucht oven moet lager).
Verdeel het deeg in vieren.
Rol vervolgens 1 deel zo groot als het kan.
Vul dit met de 1/4 deel van alle ingrediënten. - Vouw het vervolgens dicht en smeer het in met een geklutst eitje zodat ze niet gaan lekken.
Herhaal dit vervolgens nog 3 keer.
Zet ze vervolgens ongeveer 25 minuten of dat ze mooi licht bruin zijn in de oven.
Het zijn vrij grote broden dus kleine eters hebben genoeg aan een half broodje. - Je kan ze ook kleiner maken maar dat is natuurlijk wel meer werk.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 95 kcal | 4% | 380 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |